Exklusivt erbjudande!
551120 Brooklands weekender navy
551120 Brooklands weekender551120 Brooklands weekender navyBrooklands navy sidaBrooklands navy kortsidaImage navy herigareBrooklands serie vingabrooklands navy imageweekender brooklands imageweekender brooklands vingabrooklands green imageBrooklands grön serieBrooklands grön weekender kortsidaBrooklands grön weekender sidanBrooklands grön weekender imageBrooklands grön weekender

Vinga Brooklands Weekender

599kr 349kr exkl. moms

Vinga-Brooklands-weekender-green-navy
Brooklands weekender är vår nya kviltade weekendväska från Vinga of Sweden.
Med detaljer i konstläder och ett vackert rutigt innerfoder är denna väska både gedigen och vacker att titta på. Väskan har en avtagbar, reglerbar axelrem, samt dubbla handtag upptill. Insidan är fördelad i två mindre fack med plats för t.ex. surfplatta upp till 9,8”, samt ett större för övrig packning. På yttre långsida finns ett rymligt fack med ficklock i konstläder.
Ordinarie pris 599:-

Rensa

Produktbeskrivning

Brooklands weekender är vår nya kviltade weekendväska. Med detaljer i konstläder och ett vackert rutigt innerfoder, är denna väska både gedigen och vacker att titta på. Väskan har en avtagbar, reglerbar axelrem, samt dubbla handtag upptill. Insidan är fördelad i två mindre fack med plats för t.ex. surfplatta upp till 9,8”, samt ett större för övrig packning. På yttre långsida finns ett rymligt fack med ficklock i konstläder.
Går även att kombinera med necessär eller datorväska, meddela oss om du vill göra ett specialkit där hela setet ingår.
I detta erbjudandet har vi fokuserat på weekendväskan. Vi hjälper självklart till med brodyr eller inslagning om du vill ha hjälp med detta.
Storlek 50 x 35 x 20 cm. Tillverkad av polyester. Förpackning plastpåse.

Mer information

Färg

Blå, Grön

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli den första att skriva en recension “Vinga Brooklands Weekender”