Mannerstrom Kockkniv japansk 18cm -T1255
Leif Mannerström i köketLeif Mannerström Signature LogoMannerstrom kockknivar 7 modellerMannerström Presentförpackning Knivar

Mannerströms Kockkniv Japan 18cm

359kr exkl. moms

Exklusiv kniv i borstat stål och med modern design, noga utvald för finsmakare av Leif Mannerström. Vacker och stilren design med ett handtag i borstat stål och svart ABS för bästa greppvänlighet. Satinpolerat knivblad av högsta kvalitet (tyskt ThyssenKrupp C50CrMoV15 stål) och slipade för bästa skärpa. Knivbladet är gjorda i en speciell teknik som garanterar en fantastisk egg samt bra styrka och rosttålighet. Hårdhet 58+-2. Kniven levereras i en mycket exklusiv presentkartong och med Leif Mannerströms logo fint etsad på bladet. Vassaste julklappen som gör matlagningen roligare och enklare, med en perfekt kniv för varje tillfälle!

Produktbeskrivning

Vacker och stilren design med ett handtag i borstat stål och Leif Mannerströms signatur på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Satinpolerat knivblad av högsta kvalitet (tyskt ThyssenKrupp C50CrMoV15 stål) och slipad för bästa skärpa. Knivbladet är gjort i en speciell teknik som garanterar en fantastisk egg samt bra styrka och rosttålighet. Hårdhet 58+-2. Kniven levereras i en mycket exklusiv presentkartong.

Allmänna skötselråd för knivar
Kniven är väldigt vass vid leverans. För att bibehålla skärpan rekommenderar vi att du inte skär i plast, plastförpackningar, vacuumpåsar, folie eller liknande. Skär aldrig i djupfrysta eller halvfrusna råvaror. Skär heller aldrig mot någon typ av hårda material som t ex ben då knivens egg kan skadas.
Diska av kniven i varmt vatten med diskmedel och torka av kniven varsamt efter användning. Vid användning av magnetlist så ta alltid bort kniven med eggen först för att inte skada den. Lägg aldrig kniven löst i t ex en kökslåda då den lätt kan skadas av andra föremål. Diska aldrig kniven i diskmaskin.
Bryne kan användas för att underhålla skärpan, men ger ej samma höga resultat som en professionell slipning.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli den första att skriva en recension “Mannerströms Kockkniv Japan 18cm”