Exklusivt erbjudande!
Bratzy
BratzyBratzy spelBrazy 2Bratzy YatzyBratzy Vinga

Yatzyspel i guld – BRATZY

159kr 85kr exkl. moms

Bratzy
Yatzy i lyxförpackning som höjer känslan av exklusivitet i guldutförandet. Det som gör att detta spel sticker ut är sina fem guldfärgade tärningar. I setet finner du också ett poängräkningsblock där du noterar dina poäng du spelar ihop. Förpackas i en snygg presentförpackning med magnetisk förslutning vilket höjer känslan av exklusivitet ytterligare.
Förpackat i presentkartong med BRATZY i guldbokstäver.

Perfekt gåva att sampacka med andra produkter!
Fråga oss om tips på medgåva om du är intresserad av att höja denna lyxprodukt ytterligare. Kontakta oss här.
Snabb Leverans!

Minsta antal 25 st.

Produktbeskrivning

Sällskapsspel uppskattas ju alltid, alltid rätt! Riktigt upphottad version av klassiska Yatzy. Perfekt julklapp, föreläsningsgåva eller gåbort-present.
Smidig att ta med på resan. Enkel att smidig att dela ut, kan exempelvis läggas i brevlådan hos bästa grannen för att visa lite extra uppskattning.

Yatzyt i lyxförpackning som höjer känslan av exklusivitet. Det som gör att detta spel sticker ut är sina fem guldfärgade tärningar samt guldig text tryckt på lådan. I setet finner du också ett poängräkningsblock där du noterar dina poäng du spelar ihop. Exklusivt förpackat i presentkartong med BRATZY guldbokstäver på ovansidan i en snygg presentförpackning med magnetisk förslutning vilket höjer känslan exklusivitet ytterligare.
Storlek: 18x14x3 cm
Lyx spel i exklusivt erbjudande!
Snabb leverans!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli den första att skriva en recension “Yatzyspel i guld – BRATZY”